Ik heb echt altijd al een slechte huid gehad, op school zat mijn hoofd vol puistjes en niks hielp daar tegen. De pil, geen pil, zalfjes, geen zalfjes, ditjes, doetjes…niks!
 
Toen ik ouder werd, werd het wel wat minder. Maar toch bleef ik er last van houden. Ik dacht nog; als ik ouder word gaat het vast wel weg… Maar nooope.. Still going strong.
 
Totttttt een paar maanden terug. Ik zag op Instagram een advertentie van Uskin Clinic dat je een gratis huidecho kon maken met een gratis behandeling. Dus dat moest ik natuurlijk wel even proberen. Ben tenslotte een Nederlander hé 😉

Bij het aankomen word je al super fijn ontvangen met een kopje thee, Ik loop samen met mijn zus de behandelkamer in en we krijgen eerst wat uitleg over de huid en over wat hun doen.
 
Dan gaan ze kijken met een, ja wat is het… een scan apparaatje tegen je huid. Op het scherm was al snel te zien dat ik een slechte huid had en die van mijn zus was natuurlijk weer fantastisch.. Bedankt moeders voor het eerlijk verdelen 😉
 
Ik kreeg te horen dat het vooral van binnenuit kwam en kreeg wat tips mee om het te verhelpen. Visolie, gezonder eten, meer antioxidanten nemen en goede producten op de huid smeren.
 
Natuurlijk zijn die producten wat duurder in aanschaf, en ik zelf vind dat altijd heel erg zonde geld maar voor een goede huid heb ik toch wel wat meer over. Maaar omdat ik toch ik ben, wilde ik het wel eerst proberen voordat ik full size producten ging kopen. Dus ik nam een proefpakketje mee.
 
Ook heb ik natuurlijk een heeeeerlijke behandeling gehad! Lekker puistjes weghalen (sorry maar dat vind ik dus heerlijk). En lekker gemasseerd worden. Je word echt in de watten gelegd! Looove it.
 
We hadden het al over de volgende behandeling. Wat we de volgende keer zouden doen. Want hun hebben natuurlijk 85743868 verschillende!
 
Ik was zelf erg benieuwd naar de peeling, ‘Hierbij kan je huid gaan vervellen om een nieuw huidlaagje te creëren’. Ze raadden aan om dit nu nog niet te doen, omdat mijn huid best wel al heftig reageerde op de producten die ze tijdens de behandeling op deed. Het werd rood en branderig, dus dat was geen fantastisch idee.

Als ik de peeling zou doen, zou ik geen huid meer overhouden. Ze zei dat we dat over 2 maanden maar weer even moesten kijken hoe mijn huid zich verbeterd had.
 
Maar echt.. Na een paar weken zag ik al verschil. De pukkeltjes werden minder en mijn huid zag er steeds rustiger uit.

Voor en na…

Dus na 2 maanden ging ik weer terug. Ze ging nu kijken hoe mijn huid reageerde op de producten. Bij een peeling gaan ze laag voor laag werken. Je krijgt zelfs een waaier in je hand voor als het gevoel wat heftig (branderig) word.
 
Dus laag 1; ‘’En hoe voelt dit’’?  Nou ik voel eigenlijk niks.. Laag 2; ‘’ En nu?’’  … Nee voelt nog steeds prima. Laag 3, laag 4, 5 & 6… ook niks aan de hand.

Het was echt verbazingwekkend hoe goed mijn huid hier op reageerde, vooral omdat ik 2 maanden terug door een milder product al veel heftiger reageerde. Ze zei: “De meeste mensen komen niet eens door laag 4 heen. Gewoon omdat het dan voor de meeste al heel erg gaat branden.”

Vervellen na de peeling…

Dus echt… mijn huid was al echt zoooooveel verbeterd! Gewoon door de goede producten thuis te gebruiken. Ik ga daar niet meer weg! Over 1 maandje mag ik weer. Dan kan ik er weer een stukje over schrijven.
 
En zou jij het ook graag willen proberen? Dan kan je nu een afspraak maken en vertellen dat je via mij komt! Waaaaanntttt dan is ook jouw eerste behandeling helemaal gratis! HOE CHILL!
 
You’re welcome!
 
Ik ben benieuwd. Laat je het even weten hieronder als je gaat of bent geweest. Vind ik leuk!

Doei!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *