Een kamer pimpen… iets wat ik het liefste doe. Oh wat zit ik dan in mijn element. Deze week was Bobbi der kamer aan de beurt. We wonen inmiddels alweer een jaar in dit huis, dus jullie snappen dat het wel weer tijd was he 😉

Haha nee eigenlijk waren wij het helemaal niet van plan. Maar toen kreeg ik een mailtje van Verfwebwinkel dat ik de verf van Farrow&Ball mocht testen. Dussss… ik zag meteen kansen uiteraard!!

Ik heb de muur in de kamer van Bobbi nooit fantastisch gevonden. Dit had ze in haar vorige kamer ook en daar hadden we dus nog verf van over. Dus om zo maar geld te besparen hebben we dat toen gewoon gebruikt.

Dus jullie snappen dat ik errrrug enthousiast werd dat eindelijk die grijze muur weg kon met een heel goed excuus 😉.

En de verf van Farrow&Ball dekt dus echt heel goed en zit er gewoon (in 1 keer) meteen strak op. Ideaal!

Maaar, ik ben mezelf niet als ik het alleen daar bij kan laten. Dusss ik dacht… nu gaan we het ook helemaal goed doen.

We bestelde bij fotobehangshopz een nieuw behang, bij Amazon nieuwe lampjes , bij Gamma een nieuwe kast want het was ook tijd om haar commode weg te doen en zo kreeg ze al heel snel een grote meiden kamer!

Ik wilde natuurlijk ook wel wat nieuwe accessoires maar had geen super hoog budget. Dus ik kocht 2 dinosauriërs bij de action voor nog geen 2 euro en toverde deze in 2 super toffe zwarte beeldjes door middel van een spuitbus.

Ook had ik een toffe spiegel gezien op het internet met een soort palmblad in het glas. Alleen was deze spiegel 65 euro… Dat gaan we er natuurlijk niet aan uitgeven 😉.

Toevallig had mijn zus nog een spiegel liggen (van casa) en ik vroeg mijn mama of ze een goud palmblad wilde uitprinten op vinyl. En deze plakte ik zelf op de spiegel.

En zeg nou even zelf… Dit is toch een plaatje ofniet?

Het kastje komt trouwens van Fonq. En uhm… geen aanrader, veels te duur, veels te scheef, veels te wankel 😉 . Maar dit zat in mijn hoofd. Dus ik kan hem dan ook echt niet terug sturen. WANT IK WIL HET NATUURLIJK ALLEMAAL BINNEN 1 DAG AF HEBBEN. Mrja. Geen aanrader dus.

Het huisje van Sassefras heb ik aan een kant open gemaakt zodat het echt een leuk zit/lees hoekje geworden is.

Oja… de andere hoek wilde ik nog niet op de foto zetten want der kledingkast komt een week later dan gepland haha. Dus mijn autistische brein kan die kant dan ook nog op de foto zetten.

Doei.

Hier wat linkjes van de producten

De verf die vind je hier >> en met de code Dominique10 krijg je hierop korting!!

Rotan kastje [Let op; geen aanrader, heel scheef, maar wel heel leuk! Klik hier.]

De lampjes vind je hier op amazon!

De spiegel sticker en de libelle muurstickers heeft mijn mama gemaakt!

Je mag haar altijd een berichtje sturen, ze vind het namelijk heel leuk om zon dingen te maken voor een leuk prijsje! Klik hier voor mijn liefste mama’s Instagram >>

Behang moet je echt hier bestellen. Zo mooi!

Spiegel kun je hier kopen >>

Huisje is van Sassefras en die vind je hier >>

Bed komt van de Ikea

De pet komt van @vanpauline en de laarsjes zijn van Bergstijn.

Dekbed, heel lang geleden bij de Hema gekocht.

Oké, nog een keer doei!