Ik zal me eerst even voorstellen voordat ik aan deze blog begin. Ook wel zo leuk om te weten wie dit schrijft dacht ik zo. 😉

Mijn naam is Dominique (Alittleofme.alotofthem) en ik ben DE fantastische moeder van de nog meer fantastische minimensjes Sam & Bobbi. Echt twee totaal verschillende meiden van 2,5 jaar en bijna 4 jaar.

Mijn meiden hebben dus oprecht niks gemeen, qua uiterlijk niks maar qua innerlijk al helemaal niks. Wat ik dus echt fantastisch vind. Ik vind het heeerlijk om mama te zijn van mijn eigen lieve monsters.

Verder heb ik mijn droomvent in huis en 2 konijnen Kaasje & Coco. Ik ben gastouder en ik geef les in de Crossfit box van mijn vriend. Waar ik zelf nog vaak te vinden ben om zelf te sporten. Nu niet meteen gaan denken dat ik een echte fitgirl ben, want ik ben dus diegene die sport om te kunnen eten 😉 Mijn levensmotto.

Dus toen wij een berichtje kregen dat wij de Babyborn zouden ontvangen waren we dolgelukkig! En sinds die binnen is word er ook echt elke dag meegespeeld.

Ik ga eerlijk zijn, ik heb nog nooit een babyborn in huis gehad. Je kunt toch wel zeggen dat het nou niet de meest goedkope poppen zijn. Maar okeeee, ik snap het.. ze zijn het ook echt waard.

Ook ik ben om 😉.

Niet alleen zien ze er super mooi uit, maar HOE leuk dat ze zoveel verschillende functies hebben.

Als ze ligt dan gaan der oogjes dicht. Wat de dames misschien nog wel het leukst vinden want ze maken dus echt ooooveral bedjes voor de pop.

En niet alleen dat want je kunt hem drinken geven en dan zelfs op het potje zetten waar ze ook daadwerkelijk in plast. En als ze het potje niet haalt 😉.. dan heeft ze nog altijd een luier om die je dus ook echt moet verschonen. Hoe tof is dat!?

Mijn kids zijn echt oprecht zo blij met ons nieuwe gezinslids. Het is dan ook echt wel een pop die ik zeker aan kan raden. In de korte tijd dat ze nu in ons huis is hebben ze er al heel veel speelplezier van gehad. En zeg eerlijk… in deze stomme tijd moeten we onze kindjes sowieso wat meer verwennen toch 😉 !

Doeeeeeei.