Over mij

Ik heb slaaptekort…
Caffeine nodig…
Maar zou niet anders willen…

A little of me…

Ik ben Dominique, 26 jaartjes jong en mama van 2 f a n t a s t i s c h e kinderen Sam & Bobbi. Maar dat is jullie vast niet ontgaan ;)!

Ik heb altijd gezegd: “Ik word echt niet zo’n moeder die alleen maar foto’s van der kinderen post” Oeps!
Hier zit ik dan. Met een heel Instagram account en website vol van de kiddoos. En af en toe een fotootje van mezelf.. daarom vond ik de naam A little of m e a lot of them wel heel toepasselijk.

Verder ben ik future wifey van Bart van Veghel (@thefitspirationshow). Gaat al mijn geld op naar kleren van de kinderen en gaan we waarschijnlijk trouwen als ze het huis uit zijn en ze hun eigen kleren moeten kopen 😂 Ik ben gastouder en ik geef sportlessen in Crossfit Blue Label. Het bedrijf van mijn vriendje lief en zijn neef 💪🏻 trotse vriendin hier! Zelf probeer ik daar dan ook 3 a 4 x te trainen.

Verder heb ik een mega verslaving bokkenpootjes gehad zoals de meeste wel weten maar ben ik over gegaan naar chocolade chips en inmiddels zijn het donuts en Red Bull. Dus ja, een echte fitgirl/fatgirl hier. Ik sport letterlijk zodat ik kan eten.

Verder heb ik een hekel aan mensen, sociaal zijn en vind ik het ongemakkelijk om nieuwe mensen te ontmoeten Hahaha #sorrynotsorry. Maar toch ben ik een echte familiemens en kan ik echt echt echt niet zonder mijn lieve zussen, mama en papa. Oh ja en mijn kinderen vind ik ook best tof.

Oké, en jullie vind ik ook best lief…

Verder heb ik niks te vertellen want ik heb een degelijk leven. Dus dit was het 🙋🏼 … Oh ja en vind je het leuk om nog wat te weten stel dan gerust een vraag 😀
Doei 🙋🏼

Je mag altijd contact opnemen als je iets wil vragen…

Rechtsonder zie je het Whatsapp logo waar je me aan appje kan sturen of mail me op info@alittleofmealotofthem.nl. Of vul hieronder het formulier in.

[materialis_contact_form shortcode=”contact-form-7 id="11" title="Contactformulier 1"”]