Oke… Over iets meer dan een maand ga ik trouwjurken passen. En wil ik dus lekkerder en strakker in mijn vel zitten. Zoals de meeste weten ben ik vorige maand begonnen met gezond eten.

Maar ik ben ook maar een mens en ik kan en wil dat absoluut niet perfect doen.

Ik ben ook echt zo’n wannebe fitgirl die echt 2 weken mega goed kan eten en dan de 3e week de ochtend beginnen met cake en slagroom 🤷🏼‍gewoon omdat het kan en ik mijn eigen volwassen beslissingen kan maken😂🙌🏼.

Ik heb ook echt een haatliefde relatie met eten. Ik voel me echt zooveel beter wanneer ik gewoon gezond eet, maar oh wat hou ik er ook van om te snoepen. En ja, daar word ik dus ook oprecht gelukkig van. Oftewel, ik moet er belans in vinden. En dit gaat me redelijk goed af. Doordeweeks gezond eten, en in het weekend gun ik mezelf 2 cheatmomenten.

Ik kan beter 1x doordeweeks en 1x in het weekend doen, maar voor mij is het zoveel makkelijker om doordeweeks niks lekkers te pakken. Vooral omdat ik maandag, woensdag en vrijdag sport. Dus dan vind ik het sowieso zonde om iets lekkers te pakken (terwijl je beter kan cheaten op de dagen dat je sport omdat je dan maar calorieën mag) maar dat klopt dus niet in mijn hoofd haha. En ik vind dinsdag en donderdag te dicht op het weekend zitten dus dan cheat ik ook niet.

Dat werkt voor mij het beste.

Maar aangezien ik ook maar eens mens ben, had ik de laatste week weer even een doordraai week. Alles eten wat los en vast zit, snoep, chocolade, de hele kinderboederij, ik at bijna mijn eigen kinderen op.

Dusss weer tijd om de knop om te draaien. En dat ga ik doen door 2 weken te detoxen. Nee geen sapjes detox, want als iets slecht voor je is dan is het wel een sapjes detox. Dus doe dat aub niet ;)!

Gewoon gezonde, pure producten. Niet bewerkt, geen suikers. Maar hee… ik ben niet de specialist en die heb ik wel een in huis…

Dus… Wat mijn detox verder inhoud vind je via deze link…

Doei!


Huidige staat

  • Gewicht: 58,5 kg
  • Vetpercentage: 18,4%

26 mei ga ik trouwjurken passen.

Tussenstand 18 april

  • Gewicht: 56,8 kg
  • Vetpercentage: 15% DOEL BEHAALD!!!

Mijn doel

  • Gewicht: –
  • Vetpercentage: 16% NU WEER CAKE ETEN DUS 😉

Gewicht vul ik niet in want wil vooral strakker worden maar ik wil wel meer spiermassa bouwen. Dus het kan zelfs zijn dat ik meer ga wegen. We gaan het zien!