Al sinds het moment wij pleisters hier in huis hebben en ze ook bewust ‘doktertje’ spelen wordt er actief mee gespeeld. Hier worden vaker de pleisters gebruikt om mee te spelen dan voor echte wondjes. Gelukkig maar want we hebben ze eigenlijk bijna nooit echt nodig.

Alle poppen en knuffels zijn hier inmiddels al voorzien van meerdere pleisters en elke dag word er wel doktertje gespeeld.

En ook wij als papa en mama krijgen ook bijna elke dag wel te horen dat we pijn moeten hebben zodat hun daar een pleister kunnen plakken.

Dus je kunt wel zeggen dat ze hier om onze oren vliegen..

Toen dan ook het pakketje van Hansaplast binnenkwam waren ze dan ook dolllllgelukkig dat ze weer nieuwe pleisters hadden met ook nog eens een leuk printje erop.

Ook zat er wondzalf en spray mee. We hadden nog geen dag de producten binnen en je raad het al… Sam valt en wilt meteen de spray op haar knie.

Ik denk alleen al dat het idee dat de spray helpt tegen de pijn, ook echt daadwerkelijk al hielp haha. Ze vond het helemaal interessant. Sam is dan ook echt onze piepert thuis. Als je der aanraakt gaat ze al huilen haha, dus jullie snappen dat het dan ook drama is als ze valt.

Met de spray erop was ze gelukkig al heeel snel getroost. En als er dan ook nog eens een toffe pleister op mag dan is ze natuurlijk al helemaal weer blij!

Niet alleen voelde het fijn aan, het is ook nog eens super gemakkelijk te gebruiken.

Dus hier hadden we thuis weer dikke punten gescoord, met alleen maar een wond kitje.

Wat wil een kind nog meer 😉