Foto’s… dat is nou echt iets wat ik nooit veel in huis had. Totdat ik kinderen kreeg. Jullie snappen wel dat ik met twee zo’n knappe dochters moet gaan pronken he. Dus er kwamen steeds meer foto’s in huis.

Nou moet ik zeggen dat ik echt een hekel heb aan fotolijstjes… ofja. Niet perse aan fotolijstjes want die staan gewoon in mijn huis, maar wel aan lijstjes met foto’s erin. Ik gebruik lijstjes vaak met een print behangetje/kaartje of iets dergelijks erin.

Ook vind ik canvas, of al die dergelijke dingen echt totaal niet mooi. Dus jullie snappen wel dat het heuul moeilijk werd om dan foto’s in huis te plaatsen als je niks mooi vind haha. (maar verder ben ik niet moeilijk ..😉).

Maaaaaaar toen… kwam… daar…. DE advertentie van Dejouwe.nl! Ik zag een foto met de hexagons aan de muur en ik dacht echt meteen; Jaaa, dit vind ik nou echt tof!

Ongeveer een halfjaar later gingen we verhuizen. En ik zal Dominique niet zijn als ik niet het hele huis wil veranderen en dus ook mijn foto’s.

Ongeveer een halfjaar later gingen we verhuizen. En ik zal Dominique niet zijn als ik niet het hele huis wil veranderen en dus ook mijn foto’s.

Nou is het dus wel het ideaal aan deze fotoproducten dat ze echt eeeaaasy op te hangen zijn en echt net zo makkelijk eraf te halen zijn. Je kunt ze ook gewoon weer opnieuw opplakken. Dat vind ik echt zo top! Geen gaten in de muur, geen gedoe. Daar hou ik van.

Maaaar toch wilde ik graag wat anders. En toevallig had ik net een leuke shoot gedaan met @metmarieke. En dat zijn echt zo’n toffe foto’s geworden dat ik die graag op de muur wilde. Dit keer had ik gekozen voor de vierkante variant. En oh oh oh wat ben ik verliefd. Ook deze zijn door middel van een tussenstukje zo handig op te plakken. En zo heb je ze altijd precies goed. Echt zo fijn.

En ben je ze beu? Dan haal je er ze zo af, wissel van foto’s of hang er een nieuwe bij. Zo heb je eindeloos plezier ervan. Ideaal toch?!

Ik ben er in ieder geval echt zo blij mee!

Okedoei.

Hier vind je de website van De Jouwe…