Hellllooooo it’s me!

Nog zo’n vervelende wannabe ‘blogger’. Toen ik vroeg of mensen het leuk vonden als ik zou bloggen kreeg ik veel leuke reacties, maar ook reacties van; pff neee! Je hebt er al zoveeeel

Maar mensen.. je hoeft het niet te lezen he ;)! Niemand verplicht je. Gewoon alleen doen als jij het leuk vind om te lezen en anders gewoon lekker doorscrollen..

Ik ga ook niet bloggen omdat het moet of op vaste dagen of iets. Nee ik ga gewoon wat schrijven wanneer ik daar zin in heb en wanneer ik dat leuk vind. Ik vind het namelijk wel oprecht leuk om veel dingen van me af te schrijven of gewoon te schrijven wat ik leuk vind.

En laatste tijd word ik ook gevraagd om producten te testen of te promoten, dan is zo’n website natuurlijk nog handiger!

Dus als het zover is dan zet ik het op mijn website en dan mogen jullie lekker zelf bepalen wat jullie ermee doen.

Hopelijk zie ik jullie wat vaker hier! Maar zo niet.. ook prima natuurlijk ❤

DOEI


En nu a little of me…

Ik ben Dominique, 26 jaartjes jong en mama van 2  f a n t a s t i s c h e kinderen Sam & Bobbi. Maar dat is jullie vast niet ontgaan ;)! Ik heb altijd gezegd: “Ik word echt niet zo’n moeder die alleen maar foto’s van der kinderen post” Oeps!

Hier zit ik dan. Met een heel Instagram account vol van de kiddoos. En af en toe een fotootje van mezelf.. daarom vond ik de naam A little of me a lot of them wel heel toepasselijk.

Verder ben ik future wifey van Bart van Veghel (@gezondmetbart)

Gaat al mijn geld op naar kleren van de kinderen en gaan we waarschijnlijk trouwen als ze het huis uit zijn en ze hun eigen kleren moeten kopen 😂

Ik ben gastouder en ik geef sportlessen in Workout Center Gemert. Het bedrijf van mijn vriendje lief zelf 💪🏻 trotse vriendin hier! Zelf probeer ik daar dan ook 3 a 4 x te trainen.

Verder heb ik een mega verslaving bokkenpootjes gehad zoals de meeste wel weten maar ben ik over gegaan naar chocolade chips en inmiddels zijn het donuts en Red Bull. Dus ja, een echte fitgirl/fatgirl hier. Ik sport letterlijk zodat ik kan eten.

Verder heb ik een hekel aan mensen, sociaal zijn en vind ik het ongemakkelijk om nieuwe mensen te ontmoeten Hahaha #sorrynotsorry

Maar toch ben ik een echte familiemens en kan ik echt echt echt niet zonder mijn lieve zussen, mama en papa.

Oh ja en mijn kinderen vind ik ook best wel fantastisch.

Oké, en jullie vind ik ook best lief…

Verder heb ik niks te vertellen want ik heb een degelijk leven. Dus dit was het 🙋🏼‍♀ … Oh ja en vind je het leuk om nog wat te weten stel dan gerust een vraag 😀

Doei 🙋🏼‍♀